Post by sumplulikanme on Feb 5, 2022 9:29:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BombSquad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BombSquad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkkimise ressurss ▞▞▞
▞▞▞ BombSquad 2022 version ▞▞▞
Mäng on muutunud igavaks. Mängu liiga igavaks muutvaid uuendusi pole
Selle mängu kontrolleri tugi on kõikjal. Häbi.
Mäng on tore. Kuid te peate tõesti pingi probleemi lahendama. Paljud inimesed kogevad võrgus mängides viivitust. Proovige muuta võrgus mängimine sama sujuvaks kui võrguühenduseta. Samuti tarbib see andmeid kiiremini kui Pubg või mis tahes muu mäng.
Ma armastan mängu, kuid mul on probleem viivitusega ja sellega, et me peaksime ostma bomb squad pro, nii et palun lahendage need probleemid pls
See on suurepärane mäng ja seda on lihtne mitme mängijaga mängida, hea kvaliteet, mäng on hea, kuid suur probleem on raha, see on nii väike, et mul on 1000 raha ja kui ma sisse logisin, sai sellest 300, ma vihkan sind, et lõpetasin kõik tasemed, nii et nüüd mul pole enam raha kustutasin oma pommirühma andmed, kuid see logib sisse, nii et olen raha puudumisel väga pettunud, arvasin, et see on 5 tärni jaoks hea, kuid ei, see on pettus!😡😡😡😡😡😠
Suurepärane mäng, ei mingit mahajäämust. Pole tähtis, mis vanuses sa oled, see sulle meeldib. Tagasilangus on nende soolovõimaluste puudumine... Suurepärane mitme mängijaga mäng ..... Internetis on see halb väga halb
mäng on fantastiline, lihtne, mugav. Juhtseadmed on head. Mida muud aega surnuks löömisel vaja on.
Tooge Google Play mängud tagasi! IP-aadressi kaudu ei saa sõpradega ühendust.
See mäng on hea, kuid me tahame muutuda mitme mängijaga mänguks
Ei ühenda üldse. Mu sõbrad ja mina proovisime koos mängida üle 2 tunni ja me ei ole ikka veel võimelised seda mängima. Kontrollige serveri probleemi
1 Bombermani meenutades; 2 BombSquad mõnes reas; 3 Põhineb pommidel ... Täielik tee artiklini: Androidid » Android-mängud » Mängige BombSquadiga kiires
See on imeline mäng, mis kontrollib stressi ja teeb õnnelikuks ma saan sugulased, sõbrad ja mina andsime 5 tärni ja loome nii palju mänge ja loome veel ühe mängu nagu imeline
Kena mäng ! Hea on ka kogumisvõimalus. Kuid seda saab paremaks muuta, lisades Internetis auhindu võitnud meeskonna või mängija eest
lõbus mäng, aga KUIDAS KUIDAS MA PEAKSIN ONLINE MÄNGIMA, ILMA TEISTE SERVERITEGA ÜHENDAMA...SEE EI lase SINU ISEGI MOBIILIS ÜHTE HOSTADA...MÕTTESIN, et SEE POLE ERASTAMISE LIIGI ASI JA SEE OLEKS LIHTNE BATTLE ROYALE, MIDA MIDA TEISEGA NAUTIDA...aga see lihtsalt ei ole...ma sattusin õpetuse ajal liiga palju elevile...see tundus lõbus...aga naah...mäng rikkus kõik ära...
Parim mäng lõbusaks mängimiseks. See on väga ainulaadne ning sellel on huvitavad ja plahvatusohtlikud pauguga pommid. Oleks olnud tõeliselt lõbus, kui kõik funktsioonid oleksid tasuta versioonis saadaval. Üldiselt on see nii võrgu- kui ka võrguühenduseta mängimiseks väga hea.
Mäng on lahe, vend, kuid tegelikult on üks probleem, kui ma seda mängu mängin, siis on kaev, siis ma ei saa liikuda ega joosta, ma ei tea, miks see nii teeb, aga kas te saate selle parandada
They Shall Not Pass, Dark Souls 3: The Ringed City - Forte
Lisage rohkem funktsioone, mänge ja eemaldage vead, et saada ülemaailmseks mänguks. See meeldis mulle kunagi, kuid sellel on vähe funktsioone, lisage see
Tasuta rakendused ja allahindlusi App Store 11. oktoober
Bombsquad on BESSSSST kohalik mitme mängijaga Androidi mäng. Soovitan teil see alla laadida. Kuid on üks suur probleem, sõpradega võrgumäng on õudusunenägu. Pls Eric saab võrgus mitme mängijaga funktsiooni täiustada, lisades sõprade lisamise funktsiooni, nagu muud mängud või midagi muud, kuid mulle meeldib see mäng siiski väga
Tõesti hea mäng mängimiseks, kuid reklaame ei saa vahele jätta, peate vaatama täismahus reklaami, mis on väga ärritav 😡😡. Palun proovige uue värskendusega hoida väikseid reklaame, sest ma pean mängu alguses ootama 30 sekundit, seepärast kustutan selle mängu 🤬🤬🤬
Graafika pole see, mis nad paistavad See mäng õpetas mulle, et välimus on tõesti pettumuslik
Kui tahan piletite teenimiseks reklaame vaadata, kuvatakse iga kord teade "see pole praegu saadaval". Mul on üldse ainult 3 piletit. Ma ei saa ühelgi turniiril mängida... sest vähim nõue on 5 piletit. Palun aidake
See mäng on väga hea neile, kellele meeldib action (ka mulle). See mäng meeldis mulle varem ja ka nüüd..aga sellel mängul on liikumisprobleemid..nagu kui me jookseme ja siis peatume..seisab jooksmas ja me kuku ja sure.. ja see on asi, mis mulle selles ei meeldi. NII MINU VÄLJA .SEE ON 3 TÄHTE MÄNG
Vabandust, et olin mina 4–2 aastat tagasi, aga see oli võrguosa, mille pärast olin vihane selle pärast, et mäng ei olnud ja ka tehisintellekt peab saama närviliseks, nii et pärast seda annan ma 5 ☆ . Lisaks ON ANDROIDID LOLL AF, KAS SA VÕID SEE PALUN TEHA NII, ET NAD PEAKSID ESMA MÄNGIMA STORYMODE'I, KUNA NAD RIKKUVAD KÕIK MÄNGU, mida MÄNGIN, kuid mitte kõik Androidid nagu ma ei taha lihtsalt järjestussüsteemi, et androidid saaksid minna ainult nendesse FFAMS-i või TEAMS-i @france @ INGLISMAA ja pole lubatud sellistes serverites nagu BSLife | TURG, kuni nad saavad kokku 500 tapmist
Miks see mäng nii mahajäänud on? kui mängite oma sõpradega privaatses toas, siis ma ei tea, mis probleem on, loodan, et lahendate selle võimalikult kiiresti, ma ootan seda mängu
See mäng on hämmastav, mänguviis on hea, kuid ainus halb asi selles on viivitus/viivitused mitme mängijaga mängus (ma kasutan tahvelarvutit, nii et see on üsna tavaline) Nii et see on hea 4 tärni. Igatahes jätkake samas vaimus!
Liiga palju vigu .. kui proovin kutsuda oma Google Play mänge friemd, näitab see, et need funktsioonid pole teie kontol saadaval ja ei saa IP-ga liituda
IMPORTANT: Requires a gamepad to play (or a second device running the 'BombSquad Remote' app) Blow up your friends in explosive mini-games ranging from
BombSquad Laga rilb
Miks eemaldasite Google Play ühendusteenuse ..sõprade lisamine ja nüüd mängimine on üsna lihtne, ma ei saa oma sõpradega ühendust.... mulle meeldis see mäng varem, kuid nüüd olen pettunud .... kas saate palun määrata see tagasi.
Kena mäng, kuid on kohandatud peoprobleem, see on peoruum, mitte ruum. Tähendab, et me ei saa sõpradega võrgus nime ja passi järgi mängida, vajame IP-d oh nono
suurepärane mäng meeldis see enne muudatusi, ausalt öeldes on nüüd värskenduste ja sisu puudumise tõttu igav. Inimesed mängisid kuni muudatuseni tasuta kõva režiimi. See on tõeline lõbu, mida ma igatsen
Sellel mängul on potentsiaal olla parim mäng, kuid probleem on sobitamises. Palun tehke matši tegemise süsteem lihtsaks ja lihtsaks nagu pubg ja tasuta tuli Palun tehke seda, kui teete seda, see mäng muutub legendaarseks
BombSquad Екшн pew
Google Play mängude mängimine ei tööta ja ühendus katkeb isegi pärast 1 mängu. Meie. Ma tahan oma sõpradega võrgus mängida. Paranda see ära!! Muidu hämmastav mäng. Armastasin seda.
Ma armastan neid mänge, kuid iga kord, kui see külmub, nii et ma ei saa liikuda
BombSquad on ühe meie lugeja mitme mängijaga mängusoovitus. See on peomoodi mäng, kus on hunnik ... Kuid see on iOS-i ja Androidi platvormideülene.
Ma annan 3-tärnise hinde mahajäänud probleemi eest, kui mängin sõpradega võrgus. Palun parandage see probleem, see on tüütu. Vastasel juhul on see täiuslik Androidi mäng. Loodan, et järgmine värskendus lahendab probleemi. Aitäh
Hea pakkumine Gamesir X2 Tüüp-c Mobiil Gamepad Game ...
Põhjus, miks ma selle alla laadisin, et saaksin sõpradega karantiinis mängida. Ei saa kuidagi ruumi luua ega inimesi oma mänguga liituma kutsuda. Idk, mis on ruuteri pordi muutmine. Pole kunagi kuulnud ühtegi mängu seda kasutavat. Pettunud. Desinstallimine.
Palun värskendage mängu ja lisage mikrofon nagu pubg online, palun
Cooking Yummy-Restaurant Game アーケード wbqs
Lisage võimalus Facebookiga ühenduse loomiseks või vms. Kuna Google Play enam ei tööta.