Post by sumplulikanme on Feb 5, 2022 9:39:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато золота ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Не дуже висне і нудна
Гра сама по собі класна але Шкода, що не має української мови будь ласка ісправте це
На початку усе добре, але на 8 чи на 9 світі гру не можливо пройти😔 але всеодно гра прикольна. ☺
Під час гри його контроль багато разів втрачався, що псує ігровий настрій і азарт...
Игра классная!!!!! Но є одно но вона дуже маленька
Шо за ідіот цю гру придумав
ідеальний час
Lep's World 2 Arcade eaa
Нармальок
Lep's World 2 Arcade dksg
Lep's World 2 Arcade jrof
Занадто добре, але має 12-8 рівнів, але в цілому дуже гарний додаток
Ця гра Нова частина Lep’s World 3 .12 Не Google playstore Будь ласка, допоможіть мені.?? Я люблю цю гру.??
Lep's World 2 Arkády lpfn
реклама під час гри ви жартуєте, що змушує мене втрачати життя через те, що вони розбираються.
Я ставлю 3 зірки, тому що я не можу перейти на інший рівень, що це так важко, і я також не знаю, що робити
Це чудова гра з лепреконами. Я закінчив цю гру 1 раз. Перший раз я відчуваю, що гра така складна, але тепер це легко. Сподіваюся, вам сподобається ця гра.
Дурна гра
Давайте світ 2
Вам, хлопці, потрібно вирішити проблему, яку я виявив... На 11-8 щоразу, коли я намагаюся битися з босом, це просто збій, а потім я вийшов з місця, а не з гри... І ось як я її видаляю
Подивіться, у мене немає проблем з грою, просто кожен раз, коли ви випадково видаляли свою гру. Треба починати все спочатку, і це нудно. Мені подобається гра, але чи можете ви вирішити цю проблему, будь ласка. Txs 🌻До речі: 11-4😲😭❤️
Ця гра дуже класна качайте
Мені не включається фууууу фігня
Це для багатьох інших
開心捕魚場Online - 遊藝場街機達人必備,包你發發發成富豪 街機 qrr
ЦЯ ГРА ЗАБАТО КОРОТКА Я занадто любив цю гру, АЛЕ коли я прийшов до такого рівня з чарівником, ЦЕ СТАНЕ МАЖЕ НЕМОЖЛИВО
Lep's World 2 Zręcznościowe bir
Ця гра настільки весела і знімає стрес після дійсно довгого дня в школі, що я відчуваю себе спокійно.
Гра підходить не тільки дітям, супер краще, ніж Маріо
Не гарна гра взагалв
будь ласка, будь ласка, ніколи не завантажуйте цю гру краще, ніж грати в цю гру рівень 4-8 є найгіршим рівнем я ненавиджу цю гру, це кривава гра, кривавий ельф нічого не може зробити, я ненавиджу цю гру і рекомендую вас хлопці, ніколи не завантажуйте цю криваву гру, якщо хтось скаже, що ви хочете піти до нього, або грайте в цю гру, будь ласка, хлопці, виберіть, щоб він збирався я ненавиджу цю гру та кривавий рівень 4, частина 8
3 сезон ліпший
Ця гра дуже цікава. Коли я граю в неї, я відчуваю, що граю в справжню гру, це дуже красиво і дуже цікаво, але є одна проблема: 13-й світ не відкривається, він скоро з'явиться, коли він прийде, чи можете ви сказати мені, коли він настане
Афігеть
Lep's World 2 Arcade eaa
Фууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👅👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎
Гра мега крута, але в кінці складно пройти, але все це можливо! Я пройшла усю гру і мені дуже сподобалося !Раджу всьому
Хороші ігри, хороші рівні, але ви ніколи не даруєте нам хороших подарунків
Це чудова гра
Це дивовижна гра, але вона БАГАТО блискає
через рекламу важко грати
не можна йти далі після етапу 9-1, краще внести деякі зміни