Post by sumplulikanme on Feb 5, 2022 9:54:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudz zelta ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Lab dien
jautra spēle, kurā netiek pievienots surogātpasts — labā daļa Pūķi ir pārāk grūti — sliktā daļa
Šī spēle ir labākā, bet, lūdzu, izlabojiet ledus burvju kļūdu, dažreiz tā nesasaldē visus briesmoņus. Kā var trf manu kontu no andriod uz apple
Vai ir iespējams pamest klanu?
Es spēlēju 2 nedēļas, un šī spēle ir tik jautra, bet pēkšņi es saskaros ar kļūdu, piemēram, es nevaru izveidot savienojumu ar servera spēli. Es mēģināju restartēt tālruni, internetu, bet nekas nenotiek... es mēģināju notīrīt datus/kešatmiņu. lai to labotu, bet, kad es to izdarīju, es nevaru ielādēt coundsave, tāpēc es saglabāju savu pēdējo spēli no spēles, tā ielāde turpinās un nekad nav atgriezta saglabātā spēle, lūdzu, izlabojiet šo un esmu tik skumji, ka es nevaru spēlēt ar saviem draugiem, jo no nevar izveidot savienojumu ar serveri (atbildēt pēc iespējas ātrāk)
+Daudz pielāgošanas iespēju, veidojot jūsu ielādes + Dažādam saturam un progresēšanas posmos nepieciešamas dažādas stratēģijas - Var atskaņot pilnībā F2P, bet P2P aspekti ievērojami paātrina progresu un atbloķē papildu funkcionalitāti - Izstrādātāji ir mantkārīgi un liek jums maksāt $$$ kārtībā lai atbloķētu funkcionalitāti, kurai vajadzētu būt standarta funkcijai - spēle ir ārkārtīgi garlaicīga, bez sasnieguma sajūtas vai stresa, piemēram, Tas ir laika kavēklis, kas ātri kļūst novecojis. Viegla pāreja uz šo
Ļoti labi izveidota bezsaistes spēle, par kuru laimēt nav jāmaksā, ja vien neskaitāt monētas ._. ( ͡° ͜ʖ ͡°)つ🃜 Izspēlē savu kārti. 🂷⊂ (·̿̿Ĺ̯̿̿·̿ ̿) ( ͡° ͜ʖ ͡°) HAHA! Čau! ( ͠° ͟ʖ ͡°)つ atdodiet ( ಠ ͜ʖಠ)つ🃜
Plsss izlabojiet kļūdu. Ja saņemat 3 Dīvaini lodziņu, varat saņemt tikai 2 atvērumus
interesantākā spēle ar 5 zvaigznēm
ir labi, ka es to redzēju reklāmā, kuru jūs aizstāvat. jūs pērkat karaspēku/iegūstat tos, tas tiešām ir atkarīgs. paldies, ka padarījāt manu bērnību. uztaisi vēl šādas spēles.
Žāvas. Sierīga torņu aizsardzība, kas netur sveci, piemēram, BloonsTD. Pastāvīgi lūdz skatīties reklāmas. Iegūstiet šo. Tas ļauj pilnībā izlaist līmeņus uz priekšu, tērējot spēles valūtu. Es domāju... tā ir tīrā atalgojuma, lai uzvarētu, definīcija. Es notērēju stundu, taču šī man nekādā gadījumā nebūs jauna izvēles spēle.
Sp3lē šo speli
Grow Castle - Tower Defense Аркаде tqud
Man tas patīk. Pirmkārt, ir patiešām jautri visu vienkārši uzlabot, un man patīk ģildes un karte, kur var izveidot kolonijas. Cilvēkiem, kuri to ienīst, jo tā atkārtojas, vai katra spēle neatkārtojas?! Tā turpini! Es ieteiktu varbūt vēl dažas lietas pilsētā, jo tagad ir tikai daži cilvēki, kurus jūs visu dienu algojat kalnrūpniecībā, un dažas ēkas, piemēram, smēde un tirgus. Patīk padarīt to "ciematiskāku"
Pirmkārt, es ļoti mīlu šo spēli un jau gadiem ilgi, iemesls, kāpēc es piešķiru 4 zvaigznes, ir tas, ka es spēlēju šo spēli apmēram pirms 2/3 gadiem vairākas nedēļas, galu galā kļuva garlaicīgi, bet es to lejupielādēju, lai sāktu no jauna, un sapratu. kopš tā laika nav bijis neviens varonis, līderis, tornis, spēlei nekas nav pievienots, šai spēlei ir milzīgs sekotāju skaits, vismaz 20 000 lojālu spēlētāju, kuri visvairāk maksā €3,60 par gldn horn un skatās 10+x reklāmas dienā. var pievienot jaunu saturu atjauninājumā ik pēc 3 mēnešiem
ļoti patīk
Maksimālais dārgakmeņu skaits, ko varat nopelnīt, ir tikai 60 BEZ dārgakmeņu somas, tāpēc iegādājieties dārgakmeņu maisiņu, ja vēlaties vairāk dārgakmeņu limita. TAS IR JĀLABO: Automātiskā sasmalcināšana, kad pametat spēli, ir ļoti slikta līdz vietai, kad jūs nesasmalcināt, kad pametat spēli vai bezsaistē. Ārpus šīs problēmas šī ir ļoti laba aizsardzības torņu spēle, labākā šāda veida spēle. Mans vērtējums: 5,4 zvaigznes. Ja jūs, puiši, pievienosit vairāk satura, DAUDZ vairāk, es novērtēšu šo ar 6 ZVAIGZNES! Man ļoti patika šī spēle😍, jūs paveicāt labu darbu👍, paldies!!
Šī spēle ir tik jautra, tikai lieta ir tāda, ka daži līmeņi ir pārāk vienkārši, tāpēc man ir jāizmanto savi dārgakmeņi, lai cīnītos smagi. Es pateicos, ka viņiem spēlē ir pilsētas, tāpēc, manuprāt, es varu iegūt vairāk naudas. Es ieteiktu šo spēli un varbūt dažreiz jums var nepatikt sākumā, bet tas kļūst jautri, kad iegūstat dārgakmeni vai iegūstat labu, tāpēc es šo spēli novērtēju ar 4!!!
Tiešām laba spēle. Man patīk to spēlēt.
Tā ir tikai viduvēja spēle. Grafika ir šausmīga, bez pamācības, jūs nekad ne ar ko netiksit. Tulkošana ir muļķīga, un pat īsti nav ko darīt. Ir tik daudz labāku torņu aizsardzības spēļu. Netērējiet savu laiku.
Visu laiku labākā spēle, ko es varētu teikt, un tā ir tik aizraujoša, ka man tā patīk, jūs, puiši, paveicāt patiešām labu darbu pie šīs spēles
グローキャッスル アーケード aaw
Forši un arī izaicinoši, un, lūdzu, pievienojiet vēl vienu pūķi🤗
Tas vienkārši ļoti atkārtojas. Patika kādu laiku, taču, tā kā, sasniedzot noteiktu punktu, spēlē nav nekādu izmaiņu, jūs vienkārši sākat zaudēt entuziasmu. Ļoti vienkārša mehānika, nav konkurētspējīga, vienkārši vēl viena spēle, ko ir patīkami izmēģināt un, iespējams, pavadīt dažas stundas, bet noteikti ne uz ilgu laiku.
Tas... nav jautri. Pirmajās stundās jūs varat gūt prieku no tā. Pēc tam jūs gandrīz esat uzcēlis visu savu pili, un jums atliek tikai izlīdzināt varoņus. Problēma ir tā, ka daudzi varoņi neiegūst nekādu vērtību, kas pārsniedz 21. vai 31. līmeni. Jūs varat viņus palielināt, bet tas vienkārši palielina viņu spēju izmaksas, neko nedarot. Spēle norāda, ka ir neskaitāmas konstrukcijas, taču patiesībā ir tikai pāris, jo galu galā jūs atsitīsit pret sienu. Tas tikai dara vilni pēc garlaicīga viļņa stundām.
Šie #$*% vadītāji apgalvo, ka viņiem ir mākoņkrātuve, un tas ir pilnīgs $&@*. Sistēma izliekas, ka jūsu datus saglabā mākonī. Kad jūs pieprasāt ielādēt savu saglabāšanu, tas izliekas, ka ir pieprasījis datu bāzi, un paziņo, ka saglabāšana nav atrasta. Pakalpojumam Google Play ir jāizslēdz šī bulla *#@$ krāpniecība! Jūs veicat pirkumu lietotnē, un jums nav iespējas to paturēt, ja jums ir jāpārinstalē to viltus mākoņkrātuves dēļ. Izstrādātājus vajadzētu ierindot rindā un publiski nošaut par krāpšanos!
Ļoti laba spēle, bet pilsētas daļa ir diezgan garlaicīga
MAN TIEŠĀM MĪLU ŠĪ SPĒLE, TĀ MAN LIEK JŪTĪTIES LABĀK KATRU reizi :3
Nevis pils, bet gan vairāk kā torņa vai aizsardzības torņa celtniecība. Pilsētiņa arī izskatās tiešām tukša, tiešām skumji. Varētu to arī aizvērt, ja tas būtu tik plašs. Šķiet, ka mākslīgais intelekts kontrolē, kur varonis varētu izsaukt tādos apstākļos kā briesmoņi tuvumā vai priekšnieks, šķiet, ka manējais nedarbojas. Man tas patīk, bet reizēm ir garlaicīgi.
Tā ir tikai viena no vienkāršākajām problēmām. Es ceru, ka rīkosities pēc iespējas ĀTRĀK, piemēram, rīt vai parīt. Man ļoti vajag daudz kristālu, lai man nebūtu problēmu ar torņu uzlabošanu!
Netērējiet savu laiku. Spēle kādu laiku ir jautra. Pēc tam viņi piespiež jūs darīt stulbu dāvanu, kas ir nejauša varoņa izvēle. Ja jūs neuzminējāt pareizi, jums jāgaida. Un katrs nepareizs minējums palielina gaidīšanas laiku. Spēle būtībā kļūst nespēlējama, ja vien jums nepaveicas. Laika izšķērdēšana
Tas ir patiešām labs, bet iegūt zeltu ir ļoti grūti. Izveidojiet to arī tā, lai jūs varētu jaunināt trīs ēkas slotus. Un vai jūs varat padarīt pilsētas strādnieku nedaudz atšķirīgu mobilajā ierīcē, jo, kad mēs aizbraucam vai kad ierīces tiek izslēgtas, pilsētas strādnieks nesaņem zeltu, tāpēc strādnieks ir gandrīz bezjēdzīgs, lūdzu, vai varat novērst problēmu
Paint by Number Coloring Games Stalo clul
No nekurienes es vairs nevaru cīnīties. Ekrāns turpina uznirst, jautājot, kur ir varonis, bet neatkarīgi no tā, ko es atlasu, tas saka nepareizi, nevar izlaist šo vai nodot to garām. Noteikti līdz šim kaitinošākā lieta, ar ko esmu saskārusies spēlē. Es patiešām izbaudīju spēli, bet tagad es neko nevaru darīt.
Pārsteidzoša spēle vismaz tā bija, lūdzu, ievietojiet atpakaļ sākotnējos prasmju punktu uzlabojumus, piemēram, lūdzu, ievietojiet atpakaļ mana regen un izsauca vienības bojājumus viņi pat atņēma 3x ātrumu tagad jums ir jāmaksā, lai to iegūtu man ir 12 gadi es nesaņemu pabalstu I nevaru par to maksāt, kas notika, lai pilī augtu, 2018. gadā bija tik daudz labāk
Lūdzu, padariet vieglāk saprast, kā spēlēt. lūdzu uztaisiet vieglāk saprast kas un kā darbojas
Apdeitojiet vairak GrowCastle lai veicas.
Jautri. bet var būt kaitinoši, cik augstā līmenī lietas kļūst un cik dārgas. Nepieciešams nedaudz uzlabot, lai spēle būtu labāka.
Šī bija mana mīļākā spēle, taču nesen veiktās izmaiņas uguns tornī, zibens tornī un tārpu iemaņās ir IZPAUJINĀJA manas komandas. Ļoti, ļoti skumji Rediģēt: un izmaiņas turpinās. Kurš ir pārņēmis šo spēli, tas to iedzen zemē. Tas ir tik šausmīgi
šī spēle ir patiešām jautra 10/10